کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
شماره تلفن همراه خود را وارد کنید، جواب شما را برایتان پیامک میکنیم.
کامپوزیت ونیر، برای بهبود ظاهر دندانها و اصلاح مشکلات زیبایی استفاده میشود. برخی از کاربردهای کامپوزیت عبارتند از:
انتخاب رنگ مناسب در اجرای کامپوزیت ونیر بسیار اهمیت دارد، زیرا تاثیر زیادی بر ظاهر نهایی دندانها دارد.
کامپوزیت دندان در واقع یک لایه نازک است، اما همین لایه نازک هم تا حدودی باعث جلوتر آمدن دندان افراد میشود.
کامپوزیت دندان یکی از پرطرفدارترین روشهای زیباسازی لبخند است که با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندانها، ظاهری درخشان و طبیعی به دندانها میبخشد. این روش به دلیل داشتن تطابق رنگ عالی، نیاز کم به تراش دندان و انجام سریع در یک جلسه، بسیار محبوب شده است.
به عنوان مثال، افرادی که دندانهای برجسته نسبت به لثه دارند یا دندانهای نامنظم دارند، نمیتوانند گزینههای مناسبی برای این درمان باشند.
به طور کلی ونیر به لایهای همرنگ دندان میگویند که برای بهبود ظاهر و پوشش دهی سطح دندانها استفاده میشود. کامپوزیت ونیر به دو روش مستقیم و غیرمستقیم ساخته میشود: در روش مستقیم دندانپزشک آن را مستقیماً روی دندان اعمال و فرمدهی میکند، و در روش غیرمستقیم در لابراتوار تولید میشود.
اصلیترین دلیل بروز این مشکل، نداشتن دقت و شرایط کامپوزیت دندان مهارت کافی از طرف دندانپزشک است. هنگامی که ضخامت کامپوزیت بیش از حد طبیعی باشد، دندانها جلو میآیند.
اما اگر به دنبال رفع عیوب اضافی مانند برطرف کردن شکستگیهای کوچک و ترکهای دندان هستید، کامپوزیت دندان ممکن است گزینه مناسبتری برای شما باشد.
در ویدئو زیر به شما نشان دادیم که کامپوزیت دندان چگونه است:
درمان دندان خرگوشی با کامپوزیت: در این حالت، دندانهای جلویی که بهطور طبیعی یا به دلیل مشکلات دندانی بیش از حد جلو آمدهاند، با استفاده از کامپوزیت اصلاح میشوند.
رفع فاصلههای کوچک میان دندان: کامپوزیت میتواند برای ترمیم فاصلههای بین دندانها (دندانهای میانی) استفاده شود.
در حال حاضر برندهای مختلفی مواد کامپوزیت را تولید میکنند. انتخاب یک برند مناسب برای کامپوزیت، میتواند روی نتیجه و ماندگاری کامپوزیت تاثیر فوقالعادهای داشته باشد؛ بنابراین لازم دیدیم تا در این مطلب برخی از بهترین برندهای کامپوزیت دندان را به شما معرفی کنیم:
کامپوزیت دندان به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد. با این حال رعایت نکات مراقبتی و تغذیهای پس از کامپوزیت به افزایش طول عمر آنها کمک میکند.